Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
Új jelszó kérése
Lara -plus size- blogja
2017.01.11 12:32

Miért vékonyak a modellek?

Többen kérdeztétek már, konkrétan tőlem is, és más oldalakon is találkoztam ezzel, hogy miért vékony modelleken fotózzák a plus size ruhákat, harisnyákat?

Amikor kiteszek egy képet, igyekszem olyat választani, amin valódi női testalkaton vagy teltebb hölgyön van fotózva az adott ruha vagy harisnya.

 

Ez nem minden esetben megoldható. 

Van, ami nem saját termék, így kénytelen vagyok a gyártó fotóit használni. 

Nincs arra lehetőségem, hogy mindent egyenként újra fotóztassak.

A legtöbb gyártó nem csak telt hölgyekre készít, például harisnyák esetében elég széles a méretskála, így előfordul, hogy már egészen kicsi (2-es) mérettől egészen nagy (7-es) méretig készül ugyanaz a modell.

 

Ilyenkor, mivel nem elsősorban telt hölgyeknek szánják, igyekeznek egy köztes megoldást választani, és olyan modellt választanak, aki szerintük a legmegfelelőbb.

 

Ugyanez érvényes a ruhák esetében is.

Amikor bárhol az interneten belefutok olyan ruhába, amit mi is forgalmazunk, és például egy telt blogger lefotózza magán, akkor hozom a képet. Mindig. 

 

És be kell látnunk, hogy nem egyértelműen a gyártó a ,,hibás". Sajnos a divatvilágban eléggé értelmetlen módon már a normál testalkat is plus size-nak számít. Olyan hölgyeket neveznek duci-modellnek és molettnek, akiket a hétköznapi életben legszívesebben evésre biztatnál a soványsága miatt.

Nem tudom és nem is akarom ezt a szemléletet megérteni. 

 

Amit tehetek:

A saját fotóink minden esetben telt modellen készülnek. Ha nem annak látszik, akkor az kizárólag az adott termék -és mindegy, hogy harisnya vagy ruha- mintájának, szabásának és optikai hatásának köszönhető.

A képeinken szeretnénk arra buzdítani vásárlóinkat, hogy legyenek bátrak és szexisek, mert érnek annyit, mit a vékony nők. 

NEM szabad összehasonlítani magunkat. Ők vékonyak, mi teltek vagyunk, ők úgy szépek, mi pedig így. 

Mindenki lehet vonzó, egyetlen dologra van szükség: önbizalomra.

www.crazylara.com

 

 

 

 

 

 

Webáruház készítés