Új jelszó kérése

Lara -plus size- blogja

2014.04.17 21:50
Vágyak és valóság fehérneműben

Ugye Te is jártál már úgy, hogy megláttál egy csodás ruhát egy reklámban, vagy a kirakatban a próbababán és úgy érezted, ezt meg kell kapnod? Bármit megadnál, hogy megszerezd, ez az álmod....?

Bemész a boltba, és isteni szerencséd van, mert pont kapható a méretedben.

Beviszed a próbafülkébe és még mindig repülsz a boldogságtól, hogy a tied lesz. Aztán mikor belenézel a tükörbe, összedől a világ, valami egész mást látsz, mint amit vártál. Ez képtelenség, a képen olyan gyönyörű volt, és ez itt most hogy?

Ilyenkor két dolgot tehetsz: mégis megveszed, remélve, hogy ha jobban megnézed otthon, jobb lesz a helyzet, de valójában egész életedben utálni fogod, ha felveszed egyáltalán. Másik lehetőség, hogy olyan ruhát keresel, ami nem a szilikonmellű, darázsderekú modellen áll jól, hanem rajtad is. Nem árt az önkritika, én azt mondom.

 

Nem sok nőnek van tökéletes alakja -mi a tökéletes?- és jobb tisztában lenni a hiányosságainkkal és azzal is, mit akarunk kezdeni vele.

Itt van például a nagy mell problémája. Van, aki örül neki, és ki akarja emelni, mély dekoltázzsal hívja fel rá a figyelmet, a többieknek pedig láttam már optikailag kisebbítő melltartót.

A kis mellű nők örülnek, mert nincs melltartó problémájuk és lógni sem fog soha... aki meg nem elégedett, annak ott a push-up.

 

A nők többsége utálja, ha széles a csípője és/vagy nagy a feneke (vagy úgy gondolja, hogy az), és igyekszik eltüntetni, mindenféle öltözködési trükkel.

És vannak, akik megbarátkoztak ezzel az adottsággal, és rájöttek, hogy szép számmal akadnak olyan pasik, akik megőrülnek az ilyen nőkért. (Én személy szerint csak ilyen pasikkal találkoztam, igaz, nem is jönnék be olyanoknak, akiknek az anorexiás az ideál. )

 

És még sorolhatnánk.

Szóval, nem árt, ha tisztában vagyunk önmagunkkal és azzal is, mit akarunk.

 

De hát a fotó...

 

A reklámban minden modell tökéletes. Smink, frizura és tökéletes testalkat. Tökéletes beállítás, tökéletes világítás és utólagos photoshop.

Igen, a plus size modell is tökéletes, csak picit teltebb, kerekebb. Ők talán még sokkal vonzóbbak, kihívóak, nagyon formásak és nagyon nőiesek. Olyanok, mint mi... vagy majdnem. Mert neki a melle ott van, ahol kell -ugye értjük-, a leheletnyi, átlátszó fehérneműben is nyugodtan mutogathatja. A dereka vékony, a combja telt, de semmi narancsbőr. Vagy ha volt is, azt eltüntette a photoshop. Nem árt tisztában lenni azzal, hogy ehhez képest nekünk mik az adottságaink. És ismétlem: hogy mit is akarunk. Kiemelni, eltüntetni, sejtetni.... ?

 

Onnan jutott ez eszembe, hogy egyre több olyan oldalt látok, ahol telt nőknek árulnak fűzőt. Elvileg nagyon nagy méretben is. A képen a csini modell, a gép előtt a kevésbé csini megrendelő, és csodát vár. Szinte biztos, hogy csalódás lesz a vége, arról nem is beszélve, hogy a nyilvánvalóan kínai terméket egész másképp méretezik. A képen természetesen csinike-picike darab szerepel, ha a képen hölgy mutatja be a darabot, ő maximum 60kg. Persze csábító a lehetőség, hogy 6xl-es méretben is kapható, tutira ugyanolyan szexi leszek tőle, mint a nő a képen. Ja, hogy ő feleakkora? (Az ár olyan ellenállhatatlan, hogy nyilvánvalóan kínai, és a képen a modell arcberendezése is árulkodó.)

 

Szegény reménykedő vevő örül, hogy talált magának tuti cuccot, a méret is jó elvileg, és jó esetben belepréseli magát a fűzőbe. De ha levegőt se vesz, akkor se lesz olyan darázsdereka, mint photoshoppolt modellnek. Tudom, mert én is próbáltam. A látvány, ami a tükörből visszanézett, azóta is kísért, azóta lettem elkötelezett fehérnemű-megszállott.

 

Azóta tudom, hogy főleg a plus size méretben NEM a méret a lényeg. Hanem a szabás. Ami jól áll xs méretben, az nem biztos, hogy jól fog állni xxl-ben.... kivétel mindig van, mert az xxl-es testalkat sem egyforma, és van, akinek szerencséje van.

 

Egy szexi fehérnemű csodát tehet. Akár visszafogott, akár kihívó. Ha illik az alkatunkhoz és az egyéniségünkhöz. Amiben nem érezzük kínosan magunkat, mert a képen a modellen épp nem ott volt az a plusz öt kiló, ahol rajtunk...

És tévedés, hogy a pasik tökéletes nőre vágynak. Ők olyan nőre vágynak, aki elvarázsolja őket. A lényével, a kisugárzásával, a mosolyával. És időnként egy jól választott szexi fehérneművel.

https://crazylara.com/

Ha igazán forró estét szeretnél, nézd meg erotikus plus size fehérneműinket a 18+ menüpontban:

https://crazylara.com/erotikusmolett

 

 

 

Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint.