Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
Új jelszó kérése
Lara -plus size- blogja
2014.05.07 15:47

jó ha tudod...

Pár hasznos információ, amit nem árt tudnod rólunk....

Fehérneműink olasz és török alapanyagokból készülnek, a tervezés és a kivitelezés pedig minden fázisában magyar (tehát NEM Kínában készült magyar).

 

Minőségre törekszünk, akkor is, ha ezáltal nem tudunk versenyre kelni a kínai termékek filléres áraival, vagy a turkálókkal. Ez nem lesz célunk a jövőben sem.

 

Plus size és ennél nagyobb méretben L-6XL-ig készülnek speciálisan a telt, molett alkatú hölgyekre tervezett köntösök, babydollok, bugyik és egyéb szexis, intim érdekességek.

 

Azt szeretnénk, ha elégedett, vonzó és csábító lennél, fehérneműinkben, megmutatva, kiemelve egyéniségedet, nőiességedet.

Egy 100 kilós –és több- molett nő is szédületesen szexi, ha tudja, mit és hogyan viseljen. És itt közel sem a leplekre gondolok.

 

Tehát a tervezéskor, szabáskor, fazon megválasztásakor különösen szem előtt tartjuk az alkati sajátosságokat. Valamint szeretnénk kedvezni azoknak is, akik merészebbek és azoknak is, akik a sejtelmesebb darabokat kedvelik.

 

Neked készítünk fehérneműt, ha hétköznapi nő vagy, és szeretnéd elkápráztatni a párodat, és szeretnéd VALÓBAN istennőnek érezni magad!

https://crazylara.com/

 

Webáruház készítés