Új jelszó kérése
Lara -plus size- blogja
2017.01.10 12:05

Tiltólista molett hölgyeknek

Ha azt hiszed, hogy most a rövid szoknya, a szűk felső és a kötött pulóver következik, nagyon tévedsz. 

Érdekel, mivel lehetsz tökéletesen érdektelen és szánalmasan öreges antinő?

 

Alapszabály: Tulajdonképpen bármit felvehetsz, ha van hozzá kellő önbizalmad.

És nem mondom azt, hogy a lenti felsorolásban szereplő- általában borzalmas- ruhadarabok senkinek nem állnak jól. Van, akinek igen. De ők nem sokan vannak.

 

Persze, az is számít, hogy mi a cél.

Ha azt akarod sugallni, hogy ,,azért ez van rajtam, mert semmi más nem volt a méretemben" akkor oké. 

De ha dögös és vonzó akarsz lenni, akkor -hacsak nem te vagy az a kevés kivétel, akinek véletlenül jól áll- akkor kerüld ezeket, messziről:

 

- tiltólista első hely: otthonka szabás. Igen, az egyik legelterjedtebb szabásvonalra, az átlapolt felsőkre és ruhákra gondolok. Nagyon nehéz olyan színt vagy mintát találni, ami nem az otthonka-hatást erősíti. A szabásvonal pedig, hiába hordják a telt hölgyek előszeretettel, abszolút előnytelen. Kiemeli a hasat, és rossz arányokat ad a mellnek.

 

- hosszú (bokáig érő) szoknya: szinte mindenkit kövérít, sok-sok kilóval látszol tőle többnek

 

- mindent takaró zsák: szintén sokkal kövérebbnek mutat, mint amilyennek hiszed magad. Eltünteti az apróbb hibákat, cserébe nem tudni, hogy kezdődik a ruha és hol végződsz te, garantáltan két számjegyű plusz kilót feltételez a látvány.

 

- csípőn zsebes és/vagy rakott tunika vagy ruha: ehhez nincs mit hozzáfűzni... tényleg azt akarod, hogy jóval szélesebbnek látsszon a csípőd? Ettől nem leszel vagány, viszont csinos sem.

 

-okkersárga, barna és szürke színek kombinációja: szomorú, lehangoló, öreges. Turkálós, olcsó hatást kelt valamint azt, hogy csak ez volt a méretedben, azért vetted fel, mert semmi mást nem találtál. Ezt szeretnéd? Egyenként semmi bajom ezekkel a színekkel (megfelelő kiegészítőkkel) de együtt és feketével SOHA!

 

Igen, tudom, ezek egy részét olyan csini fiatal modelleken mutogatják... de hidd el, a fotózások után ő is leveszi és visszaadja, a szekrényében otthon nincs ilyesmi, és eszében se lenne ilyesmiben mutatkozni nyilvánosan :) Mert photoshop, fények és beállítás nélkül rajta is nagymamisan mutat. 

 

 

 

 

 

 

 

Webáruház készítés