Új jelszó kérése

Crazy Lara fehérnemű

Szeretettel köszöntelek oldalamon!

 

Régóta dédelgetett álmom, hogy olyan Nőknek hozzak létre szexis és csábító fehérneműt, akik valamilyen okból nem férnek bele a modell-alkat kategóriájába. 

Hiszem, hogy minden Nő lehet gyönyörű, ha megtalálja az alkatának, és stílusának megfelelő fehérneműt. Legyen az akár egy különleges bugyi, egy merészebb babydoll, vagy egy elbűvölő köntös.

Ez sok esetben már normál méret esetén sem egyszerű, nagyobb -plus vagy queen size- méretben pedig szinte lehetetlen. 

Ráadásul nem vagyunk egyformák a vérmérsékletünket tekintve sem. Van, aki mindent megmutatna, van, aki a sejtelmesebb, visszafogottabb darabokat kedveli. Próbálok mindkét típus igényeinek megfelelni.

 

 

A termékfejlesztés és a választék bővítése folyamatos.

 

Fehérneműink nagy része elasztikus anyagból készül, minden babydoll pántja állítható, és az alsók közül is több típus esetén megkötős, szalagos vagy egyéb kialakítás biztosítja az alkathoz való rugalmasabb alkalmazkodást. 

 

Ha szívesen megajándékoznál valakit, de nem tudod, mi az, ami tetszene neki, vagy nem tudod a méretét, webáruházunkban 5000 forint címletű ajándékkártya kapható. 

 

Ha kérdésed van a termékeinkkel kapcsolatban, vagy kereskedő vagy és a termékeinket forgalmaznád, kérlek, vedd fel velem a kapcsolatot az info@crazylara.com e-mail címen.

 

Üdvözlettel:

Lara

Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.