Új jelszó kérése
Lara -plus size- blogja
2016.10.24 00:43

Pihe-puha köntös hűvös estékre

Imádom a hatalmas, puha köntösöket.

Méreteimnél fogva -magasság, mellbőség- épphogy túl vagyok azon a határon, ahol még választék lenne színes, vidám, vagy épp szexi köntösökből

 

És nem, a fekete-fehér-szürke az nem egyenlő a választékkal.

A mániám a rózsaszín, és régóta vágytam egy pöttyös darabra is.

Rengeteg gyártó készített pöttyös köntöst, de csak feleakkora nőkre, mint én.

Mióta a webáruházat üzemeltetem, igyekszem nem csak szexi fehérneműt, babydollokat vagy szatén köntösöket, de praktikus darabokat is beszerezni. 

Ezt is megoldottam, hip-hip hurrá!

Így most már nagy méretben, sőt egészen nagy méretben, 6xl méretig -a mérettablázatból látszik, hogy ez már valóban molett méretet jelent- elérhető akár a párducmintás, akár a szexi vörös köntös. 

Valódi kényeztetés! 

A köntös wellsoft anyaga olyan puha, hogy nem lesz kedved levenni. A leopárd mintás kivételével -rá külön visszatérek- a többi köntös kapucnis. Természetesen mindegyiknek zsebe is van. 

Nem véletlen, hogy nyomasztó színek -például barna- nem található a kínálatban. Szándékosan kerülöm azokat a színeket, amiktől már ránézésre is elromlik a hangulatom. 

Különlegességeket készítünk, készíttetünk, mert TE is különleges vagy, és megérdemled azokat a darabokat, amikben ezt át is érzed. 

Hangulat szempontjából a sötét és hideg ősz és tél kifejezetten necces. Fürdés után sem elég csak úgy magad köré tekerni egy törülközőt. És ha már fel kell venned valamit, miért ne lenne egy igazán hozzád illő puha köntös? Amiben aztán szívesen üldögélsz a tévé előtt.

A leopárd mintás köntös annyiban más, mint a többi, hogy nem egyszerűen praktikus, hanem a fekete szegélyével szinte már elegáns. 

Kapucnija nincs, mert ehhez a mintához a sálgallér jobban illik. 

Igazi díva-stílus. 

A többi köntöshöz képest nem bevarrott, hanem külső zsebe van, ez is az eleganciát szolgálja: a fekete szegély így érvényesül igazán. 

És hát a méret. Igen, 6xl-ig rendelhető minden köntösünk.

Mert különleges vagy, minden életkorban, minden stílusban, és minden súlycsoportban. 

Szeresd és kényeztesd magad, megérdemled! 

 

 

 

 

 

 

 

Webáruház készítés