Új jelszó kérése

Lara -plus size- blogja

2016.10.13 14:02
Nagy méretű vastag harisnya

Tulajdonképpen mi számít nagy méretnek?

 

Még pár évvel ezelőtt is nagynak számított az 5-ös méretű harisnya, ami kb 110-120cm csípőbőséget jelent. Ez egy alacsony hölgy esetében lehet, hogy soknak tűnik -testalkat és ízlés kérdése- de már közepes testmagasság esetén sem ,,ördögtől való" méret. 

De vannak még teltebb hölgyek, akik szeretik hangsúlyozni a nőiességüket azzal, hogy szoknyát hordanak - és milyen igazuk van. 

És vannak a magas hölgyek, akik szinte testalkattól függetlenül kénytelenek nagy méretű harisnyát hordani, egyszerűen mert a kisebb méret rövid számukra.

 

Nagyon szeretem a színeket és a mintákat. Ruhán is, harisnyán is. Szeretem az érdekes darabokat, különösen amikor rossz idő van, és hideg, mert a vidám darabok feldobnak.

 

Épp ezért igyekszem nagy méretben is ilyesmit beszerezni, hogy megoszthassam Veletek.

 

Nézzük, mi vidít fel minket idén télen:

 

Ősszel a kevésbé fázósaknak elég lehet a 40 és 60 denes harisnya, ezekből egyszínű és mintás változatban is nagyon széles választék áll rendelkezésre. 

Kedvcsinálóként egy többféle színösszeállítással rendelhető 60 denes pöttyös:

https://crazylara.com/Lili-60-den

 

 

 

Lehet ennek ellenállni?

 

A vastagabb kínálatból 70 denes virágos szépség akár 7-es méretig rendelhető (mérettáblázatot a termék mellett találod, de valóban nagy, hidd el):

https://crazylara.com/MARSI-60-den

 

120 denes -ez már akár téli vastagság!- molett harisnyából is rendelhető -a feketén kívül, természetesen- kék és burgundi is! Ez a típus 152 cm csípőbőségig rendelhető. 

Itt: https://crazylara.com/burgundi-harisnyanadrag-120-den

 

Ha még ennél is nagyobb méret szükséges, és színekre is vágysz, akkor is jó helyen jársz: 

Igaz, magasabb árfekvés, viszont fekete, kék és burgundi színben is rendelhető 180 denes -tehát igazán vastag, téli harisnyáink -kapaszkodj meg: 225cm csípőbőségig.

Szoknyához csodás, vagy ha nagyon fázós vagy, akkor nadrág alá is hordhatod. Szabadtéri téli programokhoz mindenképpen jól jön!

Itt találod:

https://crazylara.com/extra-meretu-extra-vastag-harisnyanadrag

 

 

Most már jöhet a hideg? :) 

 

Kérlek, soha ne emlékezetből, vagy megszokásból, hanem MINDEN esetben az adott termékre vonatkozó mérettáblázat alapján rendelj, mert a méretezés (L, xl, 5, 6, stb- a különböző gyártóknál eltérő lehet!) 

Ha kérdésed van: info@crazylara.com

 

 

 

 

 

Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint.