Új jelszó kérése
Lara -plus size- blogja
2018.01.20 14:40

Mikor válassz molett harisnyát? Miért más, mint a sima nagy méret?

Elsősorban nagy méretnél fordul elő, hogy bár a mérettáblázatban megadott adatok alapján vásároltál, a harisnya mégsem lett jó valamiért.

Mi lehet ennek az oka? Mi mást kell/ene ilyenkor választani?

Az ok kétféle lehet. 

Az egyik, hogy nem vagyunk egyformák. Ugyanaz a méret, akár testmagasság és csípőbőség egyezése esetén is - más arányokat, más domborulatokat takarhat. 

Egy adott gyártó általában egy bizonyos ,,szabás" arányait követi. A fejlesztésnél igyekeznek úgy alakítani, hogy a lehető legtöbb testalkatra megfeleljen, de természetesen nem lehet mindenkinek. 

A harisnyának, ahogy nekünk embereknek is, többféle jellemzője van. Hossza, derékbősége, csípőbősége, mélysége, rugalmassága, stb. 

Ezek közül ha valamelyik nagyon eltér a mi elvárásainktól, akkor nem lesz kényelmes. Ráadásul pár adat alapján nem is lehet mindent előre látni. 

Ha nagyon megtetszett az adott szín vagy minta, egy próbát megér. De ha a hordása nem kényelmes és nem tudunk megbarátkozni vele, akkor célszerű másik gyártót választani. Igyekszünk felderíteni azokat a gyártókat -és egyik sem kínai- akik a telt hölgyek számára is érdekességeket, színeket, mintákat kínálnak. Webáruházunkban több gyártó termékeit forgalmazzuk, így van választék. Méret tekintetében is. 

A másik ok az, hogy a gyártók, akik nagy méretet is készítenek, a nagyobb méret esetén is ugyanazokat az arányokat követik, mint a kisebbeknél, csak a méret változik. 

Ez nem mindenkinek felel meg. Akinek például vastagabb a combja, vagy nagyobb a hasa, elképzelhető -nem biztos, csak lehet- hogy a nagy méretű harisnya sem lesz jó, hiába felel meg a mérettáblázatba foglalt csípőbőség adatainak. 

Ilyenkor kerülnek képbe a kifejezetten molett holgyek számára készült harisnyák.

Például ezek:

molett vastagharisnya

 

vagy a tavaszi-nyári időszakra:

https://crazylara.com/extra-nagy-harisnyanadrag-20-den

 

Hogy mi a különbség? 

A harisnya ,,szabása". A molett harisnyákat kifejezetten azoknak a hölgyeknek tervezték, akiknek nagyobb a hasuk, esetleg vastagabb a combjuk. Ezek a harisnyák rugalmasabbak is, jobban nyúlnak, így nagyobb komfortérzetet biztosítanak. Figyelnek arra is, hogy a derékrész kényelmesebb legyen, ne vágjon be.

 

A mi harisnyáink olasz és lengyel termékek, részben angol beszállítótól.

Ha még nem próbáltad, érdemes a színes és mintás modelleket is megnézni, például ezt:

https://crazylara.com/spd/CL-382313/evolution-harisnyanadrag

 

Miért? Mert ez a gyártó amellett, hogy strapabíró, minőségi darabokat készít, még a nem kifejezetten molett modelleknél is olyan rugalmas anyagot használ, hogy elég széles mérethatárokon belül belefér a hasad is és a combod is. 

Valamint rengeteg színt és mintát kínál, én imádom és a visszatérő vevők is nagyon elégedettek.

Bármilyen stílusban, bármilyen hangulathoz találsz magadnak harisnyát. Nem kell idegenkedni a merészebb színekől sem, azok között is találsz az egyéniségedhez illőt.

Teljesen mindegy, hogy melyik évszak van. Mindegy, hogy fázós vagy, vagy sem. Molett vagy, esetleg magasabb az átlagnál. Vagy épp extraszexi darabot keresel.

Nem szabad megfeledkezni arról, hogy a férfiak is imádják a női lábat. Egy jól megválasztott megjelenéssel, harisnyával felhívhatod magadra a figyelmet, és emlékezetessé teheted akár a randit, akár egy családi összejövetelt.

És mondjak valamit? Még egy üzleti megbeszélésen is kitűnhetsz az elegáns megjelenéseddel, ha visszafogott modellt választasz.

Igen, tudom, az örök barna, vagy fekete.

De van, ami azoknál is elegánsabb... nagy méretben is.

Na jó, elárulom:

https://crazylara.com/spd/CL-562826/bajos-pottyos-harisnyanadrag-nagymeretu-fekete

vagy ő:

https://crazylara.com/hatul-varrott-harisnyanadrag

152 cm csípőbőség elég lesz?

vagy legyen még nagyobb? katt a képre:

extra méretű vastag harisnyaextra méretű vastag harisnya

 

 

 

 

 

 

Webáruház készítés