Új jelszó kérése
Lara -plus size- blogja
2014.05.11 16:51

melltartó és fűző

Többen kérdeztétek, hogy készítünk-e melltartót és fűzőt, vagy tervezünk-e ilyesmit a közeljövőben...

Többen kérdeztétek, hogy készítünk-e melltartót és fűzőt, vagy tervezünk-e ilyen jellegű fehérneműt a közeljövőben. 

 

Meg kell, hogy mondjam, nagyon szexi fehérneműnek tartom a fűzőt, még plus size, vagy nagy méretben is igazán különleges melltartókat tudok elképzelni. Ezekkel kapcsolatban is nagyon sok ötletem van.

 

De a közeljövőben sajnos nem várható, hogy melltartót és fűzőket fogunk készíteni. 

Ennek egyszerűen az az oka, hogy termékeink egyelőre csak webáruházban kaphatóak, tehát személyes próbára nincs lehetőség. 

A melltartó és a fűző pedig olyan darabok, amiket nem szabad látatlanban, interneten rendelni, még pontosan megadott méretek alapján sem. Ennek csak csalódás lehet a vége.  Mert bármilyen gyönyörűnek is tűnik, és bármilyen pontosan adtad is meg a méretet, még mindig elképzelhető, hogy nem úgy áll majd rajtad, ahogy szeretnéd, hogy felvéve nem úgy alakulnak a formák és az arányok, ahogy vártad. 

 

A melltartónál különösen fontos, hogy minden apró részlet tökéletesen a testedhez igazodjon, és ezt nem lehet próba nélkül eldönteni. A melltartót akár egész nap viseled, nem csak látványelem, hanem tartania is kell, és kényelmi kérdés is, hogy jól érezd benne magad. 

 

Az általunk készített fehérneműk, babydollok, köntösök, bugyik úgy vannak kitalálva, megálmodva, hogy bátran megrendelheted a méreted ismeretében, mert részben a szabásuk olyan, hogy igazodik az alakodhoz, másrészt a lehető legtöbb módosítható, állítható részletet találtuk ki a könnyebb választás érdekében. 

Az anyagok többsége pedig elasztikus.

Tehát pár kiló hízás-fogyás nem lehet probléma. 

A fűzők esetében nem ez a helyzet.

 

Jelenleg kapható fehérneműinket, főleg a bugyikat, tangákat hordhatod a hétköznapokban, vagy a babydollt hálóingként, alváshoz.

De nem titkolt szándékkal elsősorban csábításhoz találtuk ki őket, azért, hogy a kedvesedet levedd a lábáról és istennőnek érezd magad.

Mutasd meg neki, hogy az igazi istennő a plus size istennő!

Éljenek a nőies nők!

 

Jó nézelődést kívánok!

Szeretettel:

Lara

https://crazylara.com/

 

 

Webáruház készítés