Új jelszó kérése

Lara -plus size- blogja

2015.11.19 17:17
harisnya-hírek!!!

Örömmel jelentjük be, hogy cégünk 2015 novemberétől az angol Pamela Mann harisnyagyártó cég nagykereskedése és magyarországi képviselete. 

 

Tudjuk, hogy a telt hölgyek számára különösen nehéz a nőies öltözködés, mivel sok esetben nehezen találnak a stílusukhoz illő harisnyanadrágot. 

 

 

A harisnyanadrággal sok mindent kifejezhetünk, a hangulatunkat, a személyiségünket, az ízlésünket.

 

A Pamela Mann több évtizedes múltra tekint vissza. Kínálatában a hagyományos harisnyanadrágokon túl megtalálhatók a legkülönfélébb színek és minták. Érdekesség, hogy ezek többsége molett méretben is kapható. Aki épp egy necc combfixben érezné nagyon csábítónak magát, azok is megtalálják a kínálatunkban, amit keresnek, nagy méretben is. 

A mintás harisnyanadrágok között pedig találhatunk visszafogottan elegáns, feltűnően színes, valamint csábítóan nőies motívumokat. Pöttyök, virágok, flamingók, képregények, gyümölcsök..... sok-sok minta, amit el se tudtál képzelni... most már minden hangulatodra találsz megfelelőt.

 

És hogy a hideg téli napokon se kelljen lemondani a nőies öltözködésről és a szoknyáról, ezért 80, 120, de akár 300 den vastagságú harisnyanadrágok is rendelhetők kínálatunkból. 

 

A könnyebb választás és az áttekinthetőség érdekében külön menüpontban találhatók az egyszínű harisnyanadrágok:

https://crazylara.com/molettharisnya

és a színes, mintás harisnyanadrágok:

https://crazylara.com/mintasmolettharisnya

 

Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint.