Új jelszó kérése

Lara -plus size- blogja

2017.03.01 13:31
5 ok, amiért érdemes harisnyát venni az interneten

Az internetes vásárlással kinyílik a világ mindenki előtt. Bármit beszerezhetsz könnyen, ami eddig nem volt elérhető számodra.

Nem vagy átlagos méret? Vagy az ízlésed nem átlagos?

 

Google vagy facebook, és már csak választanod kell!

 

A harisnya pont azok közé a dolgok közé tartozik, amik nyugodtan megrendelhetők egy webshopból is.

 

Nézzük, mi az az 5 ok, ami miatt nem kell feltétlenül a boltba szaladgálnod, ha harisnyára van szükséged:

 

 

1. Próba?

Sokan nem szeretnek próba nélkül vásárolni.

DE:

A harisnya fehérnemű, tehát ha boltban veszed, ott ugyanúgy nem próbálhatod fel. A legtöbb le is van ragasztva, így nem lehet sérülés nélkül felbontani.

Harisnyát így nem próba, hanem méret alapján vásárolunk.

Telt testalkat esetén a csípőbőség a legfontosabb méret!

Tehát ne felejtsd el előkészíteni a mérőszalagot! Egyéb internetes rendelés esetén is szükség lehet rá!

Még egyszer: főleg telt testalkat esetén fontos harisnyánál a csípőbőség. Nem, nem a súly, bár némelyik gyártó azt adja meg. Na de gondolkozzunk már... Ha én 90kg vagyok, és mellben vagyok erős, a Marika is 90kg, de neki meg a csípője telt, akkor egyforma méretű harisnyát kell/ene vennünk? Ugye, hogy nem? 

 

 

2.Választék

Ha nagy méretű harisnyára van szükséged, a legtöbb boltban csak barnát vagy feketét találsz. Általában azt is csak 5-ös méretig. Az interneten szinte korlátlan a választék, színben, mintában, és még méretben is megtalálod, amit keresel. Akár vagány vagy, akár visszafogott. Pöttyös legyen? Vagy csíkos? Tényleg csak a képzeleted szab határt! Ötlet: ha meg akarod találni a legalkalmasabbat, érdemes több gyártó termékét is kipróbálni, mert lehetnek eltérések a fazon, a derék gumírozás és egyéb apró összetevők tekintetében. 

 

neccharisnyahttps://crazylara.com/molettharisnya

 

3. Kínos pillanatok

Mindannyian ismerjük az eladó lesajnáló arckifejezését, amikor meglátja a méreteinket. Na, ennek sem kell többé kitenned magad. Neccharisnya?? És ekkora? IGEN!!!

 

4. Időbeosztás

Elfoglalt vagy? Esetleg épp éjjel érsz rá nézelődni? Tedd azt! A webáruházakból akkor rendelhetsz, amikor kedved tartja, nem sürget senki. A nyitvatartási idő nonstop, nincs zárás, nincs ebédidő, nincs munkaszüneti nap. 

 

5.Elérhetőség

Akármilyen pici településen élsz is, minden webáruház kínálata elérhető számodra, amit csak az interneten megtalálsz. Nem kell a szomszéd utcában lévő fehérneműboltban kulcsorognod egy fiatalosabb mintáért, vagy nagyobb méretért.

A legtöbb helyen úgyis azokat a modelleket tartják, amiket a legtöbben visznek: a már említett barnát és feketét. De te nem akarsz beállni a sorba, ugye? Kell valami különlegesség. Te lehetsz a legelegánsabb, vagy a legvagányabb, amit éppen szeretnél. Nem korlátoz a választék. 

 

Tehát: elő a mérőszalagokkal, és kezdődhet a ,,vadászat"! Szoknyát fel, légy csinos, hódíts, és élvezd a napsütést!

 

 

 

www.crazylara.com

Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint.